Decker - Banner - Spinneweb
 

Your logistic network

Dagelijks heeft Decker verbinding met ruim 300 lokale transportspecialisten door heel Europa. Hiermee besparen we 120.000 kilometer per dag. Dat maakt Decker hét groene, Europese, logistieke netwerk.

 

Dienstverlening rond Kerst en Nieuwjaar

Geachte relatie,

In verband met de in aantocht zijnde feestdagen zullen wij ons gebruikelijke dienstschema op genoemde momenten aanpassen.

Vanaf 23-12-2015:

Hebben we zeer beperkte vertrekken.

Looptijden zijn met ingang van 23-12-2015 op aanvraag. Heeft u speciale wensen cq grotere opdrachten dan ontvangen wij deze informatie graag ruim van te voren. Onze planning zal dan samen met u kijken welke mogelijkheden er zijn.

Wij zullen vanaf bovengenoemde datum dus met minder capaciteit rijden waardoor onze looptijden langer zullen worden dan u van ons gewend bent. Daarom zijn de looptijden vanaf dan op aanvraag.

Vanaf 4-1-2016:

Werken wij weer volgens ons gebruikelijk dienstschema. Houdt u er wel rekening mee dat de looptijden in deze week langer kunnen zijn dan wat u van Decker BV gewend bent, dit i.v.m. Drie Koningen.

Mocht u hieromtrent nog vragen of speciale wensen hebben dan zijn wij natuurlijk altijd bereid u te woord te staan om samen met u te bekijken of het mogelijk is hier een gepaste oplossing voor te vinden. Wij verzoeken u dan met uw contactpersoon binnen Decker BV contact op te nemen.

Verder wensen wij u namens het Decker team, Collegae en familieleden fijne kerstdagen evenals een succesvol en vooral gezond 2016 toe.

 

Uw contactpersoon

Customer Service
T. +31 (0)77-323 9442