Decker - Banner - Spinneweb
 

Your logistic network

Dagelijks heeft Decker verbinding met ruim 300 lokale transportspecialisten door heel Europa. Hiermee besparen we 120.000 kilometer per dag. Dat maakt Decker hét groene, Europese, logistieke netwerk.

 

Vierde partner voor Allnet!

Allnet is een jaar geleden opgericht op initiatief van Online SystemLogistik en heeft als doelstelling de middelgrote Europese netwerken samen te brengen in een alliantie met de gedachte “samen staan we sterk”.

 

De partners die Allnet selecteert behoren stuk voor stuk aan strenge kwaliteitseisen te voldoen om zo de gewenste hoge servicegraad te kunnen garanderen. Met dit hoge serviceniveau en scherp concurrerende prijzen gaat Allnet hét verschil maken binnen de Europese logistieke wereld.

Duurzaam en kostenbesparend

De ‘Green Thinking’ gedachte wordt door alle Allnet partners nadrukkelijk onderstreept. Naast de strenge eisen op het gebied van service en kwaliteit dienen de Allnet partners ook kostenbesparend en duurzaam te werken. Enkele voorbeelden hiervan zijn het papierloos werken door middel van verregaande automatisering, Linehaul verplichting met minimaal EURO 5 vrachtwagens en het gebruik van Dubbelstock Trailers (dubbele laadvloer).

Na verdere uitbreiding van het netwerk zal ook nog becijferd gaan worden hoeveel kilometers per dag we besparen door het verbinden van alle Allnet partners. Een veelvoud van de huidige van 120.000 kilometer per dag, welke nu alleen al via de Online SystemLogistik bespaart wordt, zal ongetwijfeld realistisch zijn.  

Allnet Partners

Een schematische weergave met de laatste toevoeging van Palletforce UK, ziet het Netwerk er als volgt uit.

 

                               Astre Palet Systes              One Express         Online Systemlogistik           Palletforce

Partners                                57                                95                           75                                          87

Depots                                  310                               95                          78                                          104

Hubs                                      8                                  5                             4                                             1

Central HUB                       Parijs                            Bolgna                   Schlitz                                Burton upon Trent

Met de toetreding van Palletforce kan Allnet 32 Europese landen bedienen met de best of class performance en niet te vergeten op een prijsgunstige en een groene manier.

Toekomst

Allnet heeft zich ten doen gesteld om de komende jaren verder uit te breiden op o.a. Scandinavië, Spanje en de ex. Sovjet staten. Kort samengevat zal Allnet zich in de komende jaren wijd verspreiden over het Europese continent.

 

Decker

Decker staat als netwerkspecialist natuurlijk achter de gedachte van Allnet, sterker nog, Decker zal actief participeren in de verder ontwikkeling van het kwalitatieve, groene, efficiënte en op prijsgebied concurrerende netwerk der netwerken genaamd Allnet.       

 

Uw contactpersoon

Financiƫle zaken
T.